Zelfverdediging training Kerkdriel

 
Een leuke, doeltreffende manier van zelfverdediging in Kerkdriel? Kom dan eens lekker trainen bij Team Kickboxing Kerkdriel! Bij ons leer jij jezelf fysiek te verdedigen door middel van kickboks en/of boks trainingen. Dat kan voor alle leeftijden, voor dames en heren.
 
Gratis proefles aanvragen
 


 

Trainingen voor jong en oud

We bieden al (kick)boks zelfverdedigingstrainingen voor kinderen vanaf 4 jaar. Kijk voor deze allerjongste categorie naar kleuter kickboksen (4 t/m 6 jaar). Hier maken jonge kinderen spelenderwijs kennis met de basis van het (kick)boksen. 

zelfverdediging training in Kerkdriel

Voor kinderen tussen de 7 en 15 jaar bieden we een speciaal junior kickboksen programma. De junioren verdelen we in twee groepen: de beginners (7-11 jaar) en de gevorderden (12-15 jaar). Onze reguliere trainingen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder.
 

(Kick)boksen voor dames 

Een cursus zelfverdediging speciaal voor dames? Ook dat kan bij Team Kickboxing Kerkdriel! Met ons Dames Boksen programma bieden we lessen alleen voor vrouwen, waardoor jij je als vrouw jezelf beter leert verdedigen en minder kwetsbaar zult voelen. Daarnaast werk je natuurlijk ook direct volop aan je conditie, kracht, vetverbranding en fitheid! 
 

Weekje zelfverdediging in Kerkdriel proberen?

Wil je eerst eens de sfeer komen proeven bij onze club in Kerkdriel? Schrijf je dan in voor een gratis proefweek en ontdek of onze kickboks en boks zelfverdediging trainingen goed bij je passen! Wij gaan graag met jou de uitdaging aan om jouw doelen te bereiken.
 

Adres:

Wilgenpas 2
5331KC, Kerkdriel

Gratis proefles aanvragen
 


Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!