Junior kickboksen

Verbeter je motoriek en geef je zelfvertrouwen een boost tijdens het junior kickboksen!
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen  de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!

Gratis proefles aanvragen
 
Het junior kickboksen bestaat uit twee groepen: de beginners (7-11 jaar) en de gevorderden (12-15 jaar). De reden voor deze twee groepen is dat iedereen in ongeveer dezelfde leeftijdscategorie traint, waardoor iedereen gelijkwaardig is. Dat vinden wij bij Team Kickboksing Kerkdriel ontzettend belangrijk! 
 

abonnementen en tarieven

Proefles                                                             Gratis
                                                            
Abonnement per kwartaal opzegbaar             Prijs
1x per week trainen                                            €28,00 per maand
2x per week trainen                                            €33,00 per maand
Onbeperkt wekelijks trainen                               €37,00 per maand
 
Abonnement per maand opzegbaar              Prijs
1x per week trainen                                           €31,00 per maand
2x per week trainen                                           €37,00 per maand
Onbeperkt wekelijks trainen                              €41,00 per maand

Strippenkaart (10 lessen)                                  €90,00
In de beginnersgroep maken we op een speelse wijze kennis met de basis van het kickboksen. We ontdekken onze eigen krachten, ontwikkelen talenten en leren hoe we goed kunnen samenwerken met elkaar. In de gevorderdengroep gaan we nog een stapje verder, daar leren de junioren de eerste kneepjes van de techniek van het kickboksen. Hoe geef je nu precies een goede trap? Welke houding neem je in welke situatie aan? Na iedere fase krijgen de jongeren een nieuw embleem. De focus ligt op groeien, elkaar motiveren en blijven ontwikkelen. 

Naast het leren kennen van het kickboksen heeft het junior kickboksen dus voornamelijk ook het doel om junioren weerbaar te maken. Leren om voor jezelf op te komen is zeker in de huidige maatschappij lastig. Daarom geven we de junioren graag een stukje extra zelfvertrouwen!

Het junior kickboksen is er voor alle kinderen die de basis van het kickboksen willen leren kennen, meer voor zichzelf op willen komen en hun zelfvertrouwen een boost willen geven. Kom vooral eens langs voor een gratis proefles en ontdek of het junior kickboksen wat voor jou is!

Tijdens de proefles van het junior kickboksen worden handschoenen en scheenbeschermers verzorgd. Ben je na de proefles helemaal enthousiast? Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’, dan kun je daarna lekker komen trainen! 

Aanmelden voor een gratis proefles
 
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!