Toon van Liempt

Hoofdtrainer en eigenaar
Hey hallo, mijn naam is Toon van Liempt en ik ben eigenaar en hoofdtrainer van onze leuke club. Ik beoefen het kickboksen al meer dan 10 jaar. Door een blessure ben ik helaas na vele jaren gestopt met fanatiek trainen en heb ik mijn passie verplaatst in het lesgeven. Ik vind dat iedereen zich op zijn of haar gemak moet voelen en dat niemand goed of slecht is. Bij onze club oordelen we niet. We ontwikkelen ons allemaal op onze eigen manier en het kickboksen kan daar een waardevolle bijdrage aan leveren!


Mijn Diploma's
Om vakbekwaam, professioneel, veilig en kundig les te kunnen geven, heb ik veel tijd geïnvesteerd in goede scholing. Inmiddels heb ik meerdere diploma's die mijn kennis en kunde aantonen.

 
Gecertificeerd respons trainer bij NIVM omgaan met pesten en groepsdruk
Een cursus waarin wordt geleerd hoe we kinderen met spelvormen zelfverzekerder en weerbaarder kunnen maken.

Gediplomeerd SKMO-trainer jeugdkickboksen
Een studie die inhoud hoe we pedagogie toe kunnen passen tijdens kinderlessen, door middel van spelvormen gecombineerd met techniek de kinderen spelerderwijs leren kickboksen.

Gediplomeerd SKMO- kickboks leraar niveau B
Een inhoudelijke studie waarin we o.a. lessen opbouwen door het opmaken van een lesplan en lessystemen uit de breedte sport gebruiken.

Gediplomeerd SKMO- kickboks leraar niveau A
Studie gebaseerd op o.a. wedstrijdbegeleiding, sportpsychologie, periodisering, kracht en conditietraining aanpassen aan sporter, anatomie, energiesystemen, overtraining herkennen en voorkomen.


VOG
EHBO/ BHV diplomaWat is het SKMO?
De SKMO is een onafhankelijke stichting die zich richt tot het opleiden van kickboks en MMA leraren. De opleidingen zijn erkend door NOC & NSF en de Vechstport autoriteit (VA).
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
MMA
Onze MMA-trainingen zijn laagdrempelig en dus makkelijk te volgen, of je nu pas begint met de sport, al wat ervaring hebt of al heel erg lang aan MMA doet. Iedereen kan zich op zijn/ haar niveau verder ontwikkelen. We focussen de lessen op het oefenen van de juiste techniek, en het verbeteren van snelheid en lenigheid. Onze trainer neemt alle rust en tijd voor jou om de technieken tot in de kleinste details aan te leren.
MMA
Fitness bootcamp
Fitness bootcamp is er voor iedereen die naast de conditietrainingen van de bokszak/ pads training ook graag aan zijn spierkracht wil werken. Of voor Mensen die graag willen fitnessen maar de motivatie niet vinden of kunnen vasthouden om in hun eentje in een sportschool te trainen. Met Fitness bootcamp is jouw training schema naar een fitter en gezonder lichaam compleet.  .
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!