privé (pads) training

Een persoonlijke stok achter de deur met onze personal training!
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training!

Gratis proefles aanvragen
 
Tijdens deze personal training met PADS ga je aan de slag met kracht, conditie en voel jij je weer fit. Laat alle stress van het dagelijkse leven even los, voel je sterker en zelfverzekerder en maak je hoofd lekker leeg. Je krijgt 1-op-1 training om ervoor te zorgen dat jij jouw persoonlijke doelstellingen in kaart kunt brengen én kunt behalen. 

Per uur

€45,00

Per half uur

€22,50
 

Samen met je personal trainer maken jullie een plan. Wat is jouw grootste doel? Je conditie opbouwen? Sterker worden? Wat kilo’s verliezen of heb je gewoon motivatie nodig om lekker te sporten? Wat je doel ook is, wij gaan je helpen! Ook als je bijvoorbeeld een blessure hebt waardoor je wordt gehinderd om te gaan sporten, kun je kiezen voor deze personal training. We maken namelijk een schema op maat welke perfect past bij jou, zodat jij weer blij wordt van het sporten en het niet langer ziet als een ‘moetje’.

Met deze personal training ga je aan de slag met meerdere onderdelen. Naast dat je kennismaakt met het kickboksen op PADS, krijg je ook kracht- en conditietraining. Je traint hierdoor effectief en bespaart tijd, omdat je sport met een schema geheel gebaseerd op jouw wensen. Je leert oefeningen die ook écht werken voor jou. En het mooiste van dit alles? Je hebt een persoonlijke stok achter de deur. Geen smoesjes meer, wij dagen je uit, motiveren je en zorgen dat je je doelstellingen haalt!

Wil je meer weten over onze personal training en wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs op de club of stuur ons een berichtje. Je bent van harte welkom om te komen werken aan jezelf. Wat je doel ook is, je staat er niet alleen voor. We doen het samen!

Ben je er klaar voor? Tijd om te trainen!
 
Aanmelden voor een gratis proefles
 
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!