Personal training Kerkdriel

 

Privé training

Wil je liever persoonlijk getraind worden dan in een groep? Dat kan bij Team Kickboxing Kerkdriel! Train je effectiever met personal trainer of heb je net even wat extra aandacht nodig vanwege een blessure? Onze privé (pads) training biedt uitkomst. 

personal training in Kerkdriel
 

Tarieven

We bieden twee mogelijkheden voor onze personal training Kerkdriel:
  • Maandtarief: Je betaalt een vast bedrag per maand van 180 Euro. Hiervoor krijg je 1 uur per week personal training.
  • Strippenkaart: Met een strippenkaart koop je 10 privé lessen van 1 uur. Een strippenkaart kost 399 Euro.

Wil je liever eerst eens kennis maken met boksen, kickboksen, krachttraining en met onze club? Schrijf je dan in voor onze gratis kickboks proefweek. Zo ontdek je direct of we een match voor je zijn!

personal training bij Team Kickboxing Kerkdriel
 

Personal training bij Team Kickboxing Kerkdriel

Lijkt het je leuk om je in te schrijven voor een personal training in Kerkdriel? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze club op onderstaand adres. We staan graag voor je klaar om jou uit te dagen, te motiveren én topfit te houden!

Bezoekadres:
Wilgenpas 2
5331 KC Kerkdriel
 
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!