Bokszak/pads training

Ervaar de ultieme kickboks beleving, voel je sterker én verbeter je conditie!
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!

Gratis proefles aanvragen
 
Bij veel andere sportclubs in Nederland kun je ook aan bokszaktraining doen. Vaak is dit overal op dezelfde manier en daar willen wij van Team Kickboxing Kerkdriel verandering in  brengen. Bij ons ren je geen oneindige fantasieloze rondjes tot je warm bent en ga je daarna zonder plan een beetje stoten en trappen tegen de bokszak. Nee, bij ons ga je echt tactisch aan de slag!
 

Abonnementen en tarieven


Proefles                                                            Gratis
                                                            
Abonnement per kwartaal opzegbaar             Prijs
1x per week trainen                                            €28,00 per maand
2x per week trainen                                            €33,00 per maand
Onbeperkt wekelijks trainen                               €37,00 per maand
 
Abonnement per maand opzegbaar              Prijs
1x per week trainen                                           €31,00 per maand
2x per week trainen                                           €37,00 per maand
Onbeperkt wekelijks trainen                              €41,00 per maand

Strippenkaart (10 lessen)                                  €90,00

We gaan tijdens deze bokszaktraining aan de slag met conditie en kracht, uithoudingsvermogen en boksen. We starten met een warming-up waar we je spieren opwarmen en voorbereiden op de rest van de oefeningen. Vervolgens gaan we aan de slag met je conditie en kracht. Naast het verbranden van calorieën word je dus ook sterker! Na een korte pauze gaan we door met de PADS. Dit zijn stoot- en trapkussens waar je de kickboks beleving compleet mee maakt.
 
In het laatste onderdeel van de training ga je aan de slag in tweetallen, je kunt elkaar op deze manier coördineren en ondersteunen. Je leert samen de techniek en kunt elkaar motiveren. In onze bokszaktraining kun je je hoofd echt even leegmaken, heerlijk om dat regelmatig te doen. Vind je niet?


Maak je hoofd leeg, verbeter je conditie en kracht en ervaar de ultieme kickboks beleving tijdens onze bokszaktrainingen! Team Kickboxing Kerkdriel is er voor iedereen. Dus ben je 16+ en nieuwsgierig naar deze les? Voel je vrij om eens langs te komen!

Tijdens de proefles van deze bokszaktraining worden handschoenen en scheenbeschermers verzorgd, je kunt dus gewoon eens lekker komen meetrainen! 
   
 
Aanmelden voor een gratis proefles
 
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
MMA
Onze MMA-trainingen zijn laagdrempelig en dus makkelijk te volgen, of je nu pas begint met de sport, al wat ervaring hebt of al heel erg lang aan MMA doet. Iedereen kan zich op zijn/ haar niveau verder ontwikkelen. We focussen de lessen op het oefenen van de juiste techniek, en het verbeteren van snelheid en lenigheid. Onze trainer neemt alle rust en tijd voor jou om de technieken tot in de kleinste details aan te leren.
MMA
Fitness bootcamp
Fitness bootcamp is er voor iedereen die naast de conditietrainingen van de bokszak/ pads training ook graag aan zijn spierkracht wil werken. Of voor Mensen die graag willen fitnessen maar de motivatie niet vinden of kunnen vasthouden om in hun eentje in een sportschool te trainen. Met Fitness bootcamp is jouw training schema naar een fitter en gezonder lichaam compleet.  .
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!