Wie zijn wij

 
Wij zijn Team Kickboxing kerkdriel: een sportschool die staat voor plezier en passie. We verzorgen lessen in kickboksen voor zowel volwassenen als kinderen onder elk niveau. Van recreant tot de ambitieuze sporter, jong of oud, man of vrouw. Er is altijd een geschikte les te volgen én altijd in een omgeving die voor iedereen prettig is. Onze ervaren en enthousiaste trainers staan elke dag weer klaar met leuke en uitdagende lessen!


De school is ontstaan uit de sportcarrière van Toon van Liempt, de eigenaar. Vanaf zijn 17de is hij actief in de sport waarna hij al snel fanatiek begon met trainen. Soms was hij wel zo’n 6 keer per week in de sportschool te vinden, om zich voor te bereiden op zijn wedstrijd. Deze heeft hij met grote overtuiging gewonnen, maar helaas gooide een blessure roet in het eten. Omdat het enthousiasme voor de sport echter wel bleef, besloot hij een nieuwe weg in de slaan binnen de sport: namelijk het lesgeven in het kickboksen voor jong en oud. Als gecertificeerd trainer/leraar én onder het keurmerk ‘Vechtsportautoriteit’ leert hij je dan ook graag alle kneepjes van het vak!


Wij zijn voorzien van het keurmerk 'Vechtsportautoriteit' wat garant staat en voldoet aan alle eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels. 
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!