Wie zijn wij

 
Wij zijn Team Kickboxing kerkdriel: een sportschool die staat voor plezier en passie. We verzorgen lessen in kickboksen voor zowel volwassenen als kinderen onder elk niveau. Van recreant tot de ambitieuze sporter, jong of oud, man of vrouw. Er is altijd een geschikte les te volgen én altijd in een omgeving die voor iedereen prettig is. Onze ervaren en enthousiaste trainers staan elke dag weer klaar met leuke en uitdagende lessen!


De school is ontstaan uit de sportcarrière van Toon van Liempt, de eigenaar. Vanaf zijn 17de is hij actief in de sport waarna hij al snel fanatiek begon met trainen. Soms was hij wel zo’n 6 keer per week in de sportschool te vinden, om zich voor te bereiden op zijn wedstrijd. Deze heeft hij met grote overtuiging gewonnen, maar helaas gooide een blessure roet in het eten. Omdat het enthousiasme voor de sport echter wel bleef, besloot hij een nieuwe weg in de slaan binnen de sport: namelijk het lesgeven in het kickboksen voor jong en oud. Als gecertificeerd trainer/leraar én onder het keurmerk ‘Vechtsportautoriteit’ leert hij je dan ook graag alle kneepjes van het vak!


Wij zijn voorzien van het keurmerk 'Vechtsportautoriteit' wat garant staat en voldoet aan alle eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels. 
Kinder feestje
Wij verzorgen jouw kinder feestje. Voor minimaal 10 personen geven wij een clinic. Na afloop is er een frietje met een snack in de horeca van de Kreek. Kosten €12,50 per persoon.
Bokszak/pads training
Een mix van krachttraining en bokszaktraining en padstraining
Pink boksen
Kickboks lessen speciaal voor vrouwen!
Junior kickboksen
7 t/m 13 jaar. Beginnend, Gevorderd
A winner never quits, a quiter never wins