Kickboksen

Maak kennis met de fijne kneepjes van het kickboksen en ga de uitdaging aan
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert 
beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!

Gratis proefles aanvragen
 
Tijdens het kickboksen gaan we aan de slag met alle technieken die bij deze contactsport komen kijken. Zoals het woord ‘contactsport’ al zegt, ben je fysiek met je sportmaatje aan het trainen. We maken tijdens deze les gebruik van verschillende materialen, zoals trapkussens/pads of voeren oefeningen uit op elkaar. Uiteraard gaat het hier niet om wie het hardste kan slaan, maar juist om de beheersing van de techniek. We leren je dus hoe je op een correcte manier de technieken uitvoert en deze kunt combineren. In deze les kun je jezelf verbeteren, verder groeien en beter worden. 
 

Abonnementen en tarieven

Proefles                                                             Gratis
                                                            
Abonnement per kwartaal opzegbaar             Prijs
1x per week trainen                                            €28,00 per maand
2x per week trainen                                            €33,00 per maand
Onbeperkt wekelijks trainen                               €37,00 per maand
 
Abonnement per maand opzegbaar              Prijs
1x per week trainen                                           €31,00 per maand
2x per week trainen                                           €37,00 per maand
Onbeperkt wekelijks trainen                              €41,00 per maand

Strippenkaart (10 lessen)                                  €90,00
   

Iedere week leer je dus weer wat nieuws! Zo train je niet alleen effectiever en leuker, je merkt ook nog eens verschil met de impact van je trappen en/of stoten.

Naast het aanleren van de juiste technieken trainen we tijdens het kickboksen ook door middel van sparren. Hierbij hoort natuurlijk het aanvallen en verdedigen. Voor ons staat veiligheid tijdens het sparren bovenaan, dit geldt voor alle lessen. Voor ieders veiligheid is het dragen van de bescherming tijdens deze les dan ook verplicht!


Team Kickboxing Kerkdriel is er voor iedereen. Dus ben je 16+ en nieuwsgierig naar het kickboksen? Voel je vrij om eens langs te komen! 

Tijdens de proefles van het kickboksen worden handschoenen en scheenbeschermers verzorgd, je kunt dus gewoon eens lekker komen meetrainen! Zien wij je snel?

Aanmelden voor een gratis proefles
 
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
MMA
Onze MMA-trainingen zijn laagdrempelig en dus makkelijk te volgen, of je nu pas begint met de sport, al wat ervaring hebt of al heel erg lang aan MMA doet. Iedereen kan zich op zijn/ haar niveau verder ontwikkelen. We focussen de lessen op het oefenen van de juiste techniek, en het verbeteren van snelheid en lenigheid. Onze trainer neemt alle rust en tijd voor jou om de technieken tot in de kleinste details aan te leren.
MMA
Fitness bootcamp
Fitness bootcamp is er voor iedereen die naast de conditietrainingen van de bokszak/ pads training ook graag aan zijn spierkracht wil werken. Of voor Mensen die graag willen fitnessen maar de motivatie niet vinden of kunnen vasthouden om in hun eentje in een sportschool te trainen. Met Fitness bootcamp is jouw training schema naar een fitter en gezonder lichaam compleet.  .
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!