Kleuter kickboksen

Een speelse mix van spel en sport tijdens het kleuter kickboksen!
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!

Gratis proefles aanvragen
 
Tijdens het kleuter kickboksen mixen we spel en sport, zodat ieder kind op een leuke en laagdrempelige manier kennis maakt met deze ontzettende leuke sport. Daarnaast zorgen onze trainers er natuurlijk ook voor dat de kinderen lekker in beweging blijven en leren ze tegelijkertijd veel vaardigheden. Voor zichzelf opkomen, samenwerken, respect voor een ander laten zien en grenzen aangeven. Ontzettend belangrijke vaardigheden waar ieder kind de rest van zijn of haar leven profijt van heeft!
 

Abonnementen en tarieven
 

Proefles                                                             Gratis

Abonnement per kwartaal opzegbaar             Prijs

1x per week trainen                                            €26,00 per maand
 
Abonnement per maand opzegbaar                Prijs
1x per week trainen                                             €29,00 per maand
 

Kickboksen is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen agressieve sport. Discipline en respect staan zeer hoog in het vaandel: iedere vorm van agressie wordt bij ons niet getolereerd. Wij leren de kinderen dit ook al tijdens de eerste proefles. Kinderen leren tijdens het kleuter kickboksen hun grenzen aan te geven en samen te werken, wat zowel de mentale als fysieke gezondheid verbetert. 

Door middel van spelvormen en opdrachten passen wij dit dan ook toe in onze lessen. De lessen duren 45 minuten en bestaan iedere keer uit twee spelelementen. Het kleuter kickboksen is een leuke en effectieve manier om aan de slag te gaan met de conditie en het verbeteren van de motorische vaardigheden. Kinderen worden niet alleen leniger, maar ook sterker, dit geeft natuurlijk een enorme boost aan het zelfvertrouwen!
Het kleuter kickboksen is er voor alle kinderen die hun energie kwijt willen, meer willen bewegen, zelfvertrouwen op willen bouwen of gewoon lekker willen sporten! In deze les is plaats voor maximaal 10 kinderen. Helaas is het nemen van een strippenkaart op deze les niet mogelijk. Vol is vol!

Tijdens de proefles van het kleuter kickboksen worden handschoenen en scheenbeschermers verzorgd, je kunt je kleine gewoon eens lekker laten komen meetrainen! 

Aanmelden voor een gratis proefles
 
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!