Kickboksen en boksen Rosmalen

 
Wil jij boksen of kickboksen in regio Rosmalen? Dat kan bij Team Kickboxing Kerkdriel! Hier leer je de fijne kneepjes van het kickboksen te beheersen en kun je zeer effectief je conditie verbeteren met pittige bokszaktrainingen.

Gratis proefles aanvragen
 


Kickboksen en boksen in Rosmalen  

Kickboksen

Voor iedereen die wil leren kickboksen of zich verder wil ontwikkelen in het kickboksen in de buurt van Rosmalen bieden we speciale kickboks trainingen. Of je nu al bekend bent met kickboksen of er net mee wilt beginnen, iedereen vanaf 16 jaar is welkom bij deze les. Hierbij ligt de focus met name op het aanleren van de juiste technieken. We leren je hoe je op een correcte manier de technieken uitvoert en deze kunt combineren. In deze les kun je jezelf verbeteren, verder groeien en beter worden. Wij voorzien je tijdens de trainingen van de nodige materialen. 
 

Boksen

Wil liever boksen dan kickboksen om je conditie te verbeteren of op pijl te houden? Dan zijn onze bokszaktrainingen ideaal! We gaan tijdens deze bokszaktraining aan de slag met conditie en kracht, uithoudingsvermogen en boksen. Naast het verbranden van calorieën word je dus ook sterker! We  trainen veel op de bokszak, maar werken hier ook in tweetallen waarbij je elkaar kunt coördineren en ondersteunen. Ben je 16 jaar of ouder en wil je lekker boksen in regio Rosmalen? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op!
 

Ook voor de jeugd

Met junior kickboksen en kleuter kickboksen bieden we ook voor de jeugd speciale kickboks trainingen nabij Rosmalen aan. Hier kunnen de allerkleinsten spelenderwijs kennis maken met de basis van het kickboksen. Daarnaast leren kinderen tijdens onze lessen om beter voor zichzelf op te komen waardoor ze extra zelfvertrouwen opdoen.
 

Maak kennis met kickboksen tijdens de gratis proefweek

Eerst even kennis maken met boksen en kickboksen om te kijken of de sport goed bij je past? Meld je dan nu aan voor onze gratis proefweek en kom je eens lekker een weekje vrijblijvend uitleven. Vanuit Rosmalen bereikt u al ons binnen een kwartier.  

Gratis proefles aanvragen
 


 
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!