Boksen en kickboksen Zaltbommel

 
Wil jij graag boksen of kickboksen in de buurt van Zaltbommel? Kom dan eens lekker trainen bij Team Kickboxing Kerkdriel! Onze club bereik je (met de auto) in 10 minuten rijden en ligt op slechts 7 km van Zaltbommel.

Gratis proefles aanvragen


 
 

Kickboksen

Kickboksen kan bij ons voor jong en oud. We bieden reguliere kickboks trainingen voor iedereen vanaf 16 jaar. Een training vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert. Ook kinderen kunnen bij ons komen kickboksen. Zo bieden we kleuter kickboksen en junior kickboks traingingen aan. Daarnaast bieden we met ‘Dames boksen’ kickboks trainingen speciaal voor vrouwen. Dus kom vanuit Zaltbommel gerust eens langs voor een kennismaking en training die bij jou past!
 

Boksen

Veel mensen denken dat boksen en kickboksen hetzelfde is, maar toch zit hier zeker een groot verschil in. Het grootste verschil is dat je bij boksen alleen je handen mag gebruiken en je bij kickboksen zowel je handen als voeten mag gebruiken. Bij boksen gaat het dus om het geven van stoten en blokkeren en bij kickboksen om het geven van stoten en schoppen. 

Bij Team Kickboxing Kerkdriel bieden we speciale bokszaktraining. Ideaal om je conditie te verbeteren, vet te verbranden en fitter te worden! Kom jij ook eens lekker boksen in de buurt van Zaltbommel?

(kick)boksen zaltbommel
 

Gratis proefweek kickboksen nabij Zaltbommel

Kom jij uit (de buurt van) Zaltbommel en wil je in deze regio kennis maken met kickboksen en boksen? Meld je dan eens aan voor onze gratis kickboks proefweek! Zo proef je de sfeer binnen onze club en ontdek je direct of kickboksen bij je past.
 

Contacteer ons team

Wil je graag meer informatie over onze trainingen of onze club? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen met ons team. Dit kan telefonisch, via Whatsapp, per mail of loop gerust eens binnen voor direct persoonlijk contact en een impressie van onze club. 

Mail: info@teamkickboxingkerkdriel.nl
Whatsapp: 06-15 29 25 00


Gratis proefles aanvragen
 

 
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Dames boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
MMA
Onze MMA-trainingen zijn laagdrempelig en dus makkelijk te volgen, of je nu pas begint met de sport, al wat ervaring hebt of al heel erg lang aan MMA doet. Iedereen kan zich op zijn/ haar niveau verder ontwikkelen. We focussen de lessen op het oefenen van de juiste techniek, en het verbeteren van snelheid en lenigheid. Onze trainer neemt alle rust en tijd voor jou om de technieken tot in de kleinste details aan te leren.
MMA
Fitness bootcamp
Fitness bootcamp is er voor iedereen die naast de conditietrainingen van de bokszak/ pads training ook graag aan zijn spierkracht wil werken. Of voor Mensen die graag willen fitnessen maar de motivatie niet vinden of kunnen vasthouden om in hun eentje in een sportschool te trainen. Met Fitness bootcamp is jouw training schema naar een fitter en gezonder lichaam compleet.  .
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!