Pink boksen (voor de dames)

Voel je een echte powervrouw tijdens het pink boksen!
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom pink boksen en voel je sterker dan ooit!
 

Abonnementen en tarieven 

Proefles                                                         Gratis
                                                            
Abonnement per kwartaal opzegbaar             Prijs
1x per week trainen                                            €28,00 per maand
2x per week trainen                                            €33,00 per maand
Onbeperkt wekelijks trainen                               €37,00 per maand
 
Abonnement per maand opzegbaar              Prijs
1x per week trainen                                           €31,00 per maand
2x per week trainen                                           €37,00 per maand
Onbeperkt wekelijks trainen                              €41,00 per maand

Kickboksen wordt steeds populairder onder vrouwen, logisch ook want het is een ontzettende leuke en vooral effectieve manier om je lichaam aan het werk te zetten. Voor veel vrouwen is de drempel van de sportschool helaas erg hoog, wat wij begrijpen. Vaak wordt ook gedacht dat kickboksen alleen maar een mannensport is, niets is minder waar! 

Steeds meer dames weten onze club te vinden om mee te doen aan het pink boksen. Naast dat kickboksen ontzettend gezond en leuk is, krijg je er ook meer zelfvertrouwen en een grote energie boost van. Je loopt na onze lessen met meer zekerheid en kracht over straat, dit zal je dan ook echt uitstralen!

Onze lessen van het pink boksen zijn speciaal opgemaakt dat wat vrouwen graag willen trainen en/of willen verbeteren aan zichzelf, ook daadwerkelijk aan bod komt. Het pink boksen zorgt ervoor dat je lichaam in een topconditie komt zonder hierdoor een mannelijke uitstraling te krijgen. Deze les is dan ook een combinatie van kickboksen en krachtoefeningen. Wil je dus wat kilootjes kwijtraken? Dan is deze les zeker geschikt, je vetverbranding schiet hier namelijk in een rap tempo mee omhoog!

Het pink boksen is dus meer dan alleen kickboksen voor vrouwen, je voelt je straks een echte powervrouw. Zowel van binnen als van buiten. Je gaat de uitdaging aan, komt uit je comfortzone en ontwikkelt jezelf. En dit alles doe je samen met een groep van allemaal powervrouwen. Hoe mooi is dat?

Voel je sterker, fitter en zelfverzekerder in een groep vol powervrouwen! Train je een keer mee? 
Tijdens de proefles van het pink boksen worden handschoenen en scheenbeschermers verzorgd. Ben je na de proefles helemaal enthousiast? Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’, dan kun je daarna lekker komen trainen! 
   
Kickboksen
Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is deze les echt iets voor jou! Hoe strek je je arm? Wat is de beste techniek bij het stoten? Je leert het allemaal tijdens het kickboksen. Deze les is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar. Ben je amateur of recreant? Dat maakt niets uit, iedereen is welkom bij het kickboksen!
Bokszak/pads training
Ben je op zoek naar een effectieve manier om je conditie te verbeteren en fitter te worden? Dan is deze bokszaktraining de perfecte keuze! Wist je dat je met een uur bokszaktraining tussen de 300 en 1100 calorieën kunt verbranden? Tijd om lekker aan de slag te gaan dus!
Junior Kickboksen (7 - 15 jaar)
Tijdens het junior kickboksen leren junioren tussen de 7 en 15 jaar in verschillende groepen de basis van het kickboksen. Kinderen op deze leeftijd zitten in hun snelste ontwikkelfase en dan is het soms best lastig om voor jezelf op te komen en vertrouwen te hebben in jezelf. In deze les leren de junioren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, leren ze elkaar met respect te behandelen en hun grenzen aan te geven. Dit alles om het zelfvertrouwen een boost te geven!
Kleuter kickboksen (4-6 jaar)
Kinderen moeten gewoon lekker bewegen en hun energie kwijt kunnen. Vind je niet? Het kleuter kickboksen is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. Ondertussen is er genoeg ruimte om te spelen, leren en ontwikkelen!
Pink boksen
Ladies opgelet! Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog? Misschien omdat je weet dat er alleen maar mannen rondlopen in de gemiddelde sportschool en jij je hierdoor onzeker voelt? Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen! Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? Kom pink boksen en voel je sterker dan ooit!
Privé pads training
Wil je graag (weer) sporten, maar spreekt trainen in groepsverband je niet echt aan? Wil je jouw persoonlijke sportdoelen sneller behalen? Wil je trainen om af te vallen, effectiever te sporten of de draad weer op te pakken na een blessure? Maar lukt het allemaal niet alleen? Kies dan voor een stok achter de deur met onze personal training! De naam verklapt al wat dit inhoud: namelijk 'persoonlijke training' oftewel 1-op-1 training. Deze is ervoor bedoeld om jouw persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen en hierbij een plan te maken.
MMA
Onze MMA-trainingen zijn laagdrempelig en dus makkelijk te volgen, of je nu pas begint met de sport, al wat ervaring hebt of al heel erg lang aan MMA doet. Iedereen kan zich op zijn/ haar niveau verder ontwikkelen. We focussen de lessen op het oefenen van de juiste techniek, en het verbeteren van snelheid en lenigheid. Onze trainer neemt alle rust en tijd voor jou om de technieken tot in de kleinste details aan te leren.
MMA
Fitness bootcamp
Fitness bootcamp is er voor iedereen die naast de conditietrainingen van de bokszak/ pads training ook graag aan zijn spierkracht wil werken. Of voor Mensen die graag willen fitnessen maar de motivatie niet vinden of kunnen vasthouden om in hun eentje in een sportschool te trainen. Met Fitness bootcamp is jouw training schema naar een fitter en gezonder lichaam compleet.  .
Klaar om de beste versie uit jezelf te halen? Vraag dan nu je proefweek aan!