Weerbaarheids training

Elk kind moet met plezier naar school gaan!

Door een kind met zelfvertrouen te voeden, Zal het tot ongekende hoogte stijgen.


Het ergste wat een kind kan overkomen is gepest worden. Weten dat je er niet bij mag horen, dat ze opmerkingen naar je maken of uitschelden, spullen van je kapot maken of misschien wel geweld tegen je gebruiken. Meer dan de helft van de kinderen maken dit mee op scholen of daarbuiten.

De meeste kinderen hebben alleen nog via social media met elkaar contact. Gevoelens aangeven word aar met smileys gedaan. Hoe dat in het echte leven moet weten ze vaak niet goed.
Kinderen zien daardoor geen oplossing om het pesten te laten stoppen en het zelfvertrouwen zakt letterlijk tot in de schoenen.  De vrolijkheid van de kinderen is verdwenen. En ze gaan met tegenzin en angstig naar school.

Tijdens de weerbaarheid training werken we een op een met het kind. We leren het kind o.a. zijn/haar grenzen aan te geven. Maar ook om voor zichzelf op te komen. We brengen het zelfvertrouwen van de kinderen terug en leren ze ook aan hoe ze zichzelf kunnen verdedigen uw kind gaat zichtbaar beter in zijn/haar vel zitten.
De training wordt afgestemd op de gedrag en het probleem van het kind. Zodat we ieder kind gericht en professioneel kunnen helpen.

Wij proberen ons zoveel mogelijk aan te passen aan uw agenda. Wanneer u het het best uitkomt.  


U betaalt voor de weerbaarheid training €54,50 per training.

De duur van de trainingen hangt af van de vooruitgang die het kind maakt.Wij bieden deze weerbaarheid training ook aan in het onderwijs. De weerbaarheid training wordt eens per maand aan een klas gegeven. De training bestaat uit 8 lessen. Mail voor meer informatie en de tarieven naar info@teamkickboxingkerkdriel.nl.


De weerbaarheid training wordt geheel verzorgd door Toon van Liempt.

Diploma’s
Gecertificeerd respons trainer omgaan met pesten en groepsdruk,
Gediplomeerd SKMO-trainer jeugdkickboksen, kickboksleraar niveau B en A.
In het bezit van een geldige VOG (Verklaring omtrent gedrag) en EHBO diploma.
 
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins