Small group en Personal training

Klaar voor een positieve verbetering van jezelf, een 2.0?. start met personal training!

personal training op maat gemaakt

Om gericht naar je doelen te trainen is het vaak verstandiger om voor persoonlijke begeleiding te kiezen. Wij maken dan een training programma dat is afgestemd op je sport niveau en je doelen. Het niveau van de sporter wordt bepaald door testen en metingen uit te voeren tijdens het intakegesprek. Door deze methode toe te passen stellen we je start punt vast, train je nooit te zwaar en kunnen we je vooruitgang nauwkeurig volgen.

Door ons te blijven ontwikkelen op het gebied van sport kunnen wij sport breed aanbieden.
Kickboksen bij persoonlijke begeleiding hoeft dus helemaal geen onderdeel te zijn in de trainingen.
De cliënt bepaald bij ons hoe hij of zij graag traint. Met tegenzin gaan trainen is dus voorbij!

Wij proberen ons zoveel mogelijk aan te passen aan uw agenda. U traint wanneer het u het beste uitkomt. Of dat nu in de ochtend middag of in de avond is. Bij u thuis of op onze locatie.

U betaalt voor persoonlijke training een bedrag van €43,60 per training.

Met Small group training maakt u uw persoonlijke begeleiding nog voordeliger. U sport met vrienden of familie (max 4 personen) onder dezelfde voorwaarden als alleen. Omdat wij ons tarief voor persoonlijke begeleiding per training rekenen deelt u het bedrag met u groep. Komt u met 4 personen sporten betaalt u dus bijna €10,- per training. Voordeliger kan bijna niet!

heeft u interesse of heeft u vragen?
neem contact met ons op via: info@teamkickboxingkerkdriel.nl

 
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins