Personal training

Klaar voor een positieve verbetering van jezelf, een 2.0?. start met personal training!

personal training op maat gemaakt

 

Personal training staat natuurlijk voor personal training, dat weet iedereen. Maar wat houdt dit nou eigenlijk in? Is dit zo’n les waarbij je instructeur de longen uit zijn lijf staat te schreeuwen over hoe jij je oefening moet doen en continu op je vingers blijft kijken en je fouten corrigeert? Zo’n les waarbij je al de kriebels krijgt omdat het uurtje strafkamp met Majoor Drillboor al voor je klaar staat?
 
NEE NATUURLIJK NIET?!

Personal training is bij ons iets heel anders. Hierbij sta jij centraal op een positieve manier. Jij bepaalt je eigen doelen en daarbij ook jouw tempo, en je hoeft ook geen pakket aan te schaffen waarbij je verplicht aan je strippenkaart vast zit. Eigenlijk is personal training dus helemaal geen strafkamp!

Door middel van een intake/kennismaking gesprek leggen we jouw te behalen doelen en wensen op tafel. Hierop maken we een persoonlijk plan waar we mee aan de slag kunnen. Zo’n persoonlijk plan is niet specifiek gericht op of voor het kickboksen, integendeel, personal training kan voor allerlei doelen worden gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:
  • Doelgericht werken door persoonlijke aandacht
  • Effectief bij een neerslachtig gevoel en pesten
  • Trainen bij een blessure van de te herstellende spiergroepen
  • Conditie opbouwen en/of afvallen
  • Kickboks technieken verbeteren
  • Wedstrijd voorbereiding
  • Weerbaarheids training kinderen/ vowassenen
Benieuwd naar wat personal training voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Het intake/kennismaking gesprek is geheel vrijblijvend, en daarmee is de eerste drempel al overwonnen.

neem contact met ons op via: info@teamkickboxingkerkdriel.nl
 
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins