Vincent Visser

 

Vincent Visser

Mijn naam is Vincent Visser en sinds 2017 ben ik trainer bij de jeugd. Door mijn hele leven heen heb ik mij begeven in de martial-arts. Toen ik 7 was ben ik begonnen met judo, en op mijn 13de ben taekwondo gaan beoefenen. Na een tussenstop, waarin ik mij ben gaan focussen op duursporten zoals hardlopen en zwemmen, ben ik in 2009 gestart met kickboksen.

De basis was bij de eerste sportschool op basis van muay thai en yoga. in 2016 ben ik van sportschool gewisseld, waar ik naast het kickboksen ook hatha en vinsaya flow yoga ben gaan doen. In 2018 ben ik klassiek boksen gaan volgen met daarbij extra conditietraining. Al deze ervaring neem ik mee in de lessen die ik geef!
 
Vincent Visser: Het eerste uitgangspunt van de lessen is dat de leerlingen kunnen zijn wie ze zijn. De lessen zijn altijd een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en techniek. We leren je hoe je via kickboksen kan vechten waardoor je meer zelfvertrouwen zult krijgen. Er moet gewerkt worden en er mag zeker gelachen worden! We houden altijd rekening met elkaar.
Junior kickboksen
7 t/m 9 jaar
Combi-Boks
Een mix van krachttraining en kickboksen
Pink boksen
Lessen speciaal voor vrouwen!
Jeugd kickboksen
10 t/m 13 jaar
A winner never quits, a quiter never wins