Diploma's

 

diploma's

Om vakbekwaam, professioneel, veilig en kundig les te kunnen geven, hebben wij veel tijd geïnvesteerd in goede scholing. Inmiddels hebben wij meerdere diploma's die onze kennis en kunde aantonen.

 
Gecertificeerd respons trainer bij NIVM omgaan met pesten en groepsdruk
Een cursus waarin wordt geleerd hoe we kinderen met spelvormen zelfverzekerder en weerbaarder kunnen maken.

Gediplomeerd SKMO-trainer jeugdkickboksen
Een studie die inhoud hoe we pedagogie toe kunnen passen tijdens kinderlessen, door middel van spelvormen gecombineerd met techniek de kinderen spelerderwijs leren kickboksen.

Gediplomeerd SKMO- kickboks leraar niveau B
Een inhoudelijke studie waarin we o.a. lessen opbouwen door het opmaken van een lesplan en lessystemen uit de breedte sport gebruiken.

Gediplomeerd SKMO- kickboks leraar niveau A
Studie gebaseerd op o.a. wedstrijdbegeleiding, sportpsychologie, periodisering, kracht en conditietraining aanpassen aan sporter, anatomie, energiesystemen, overtraining herkennen en voorkomen.


VOG
EHBO/ BHV diplomaWat is het SKMO?
De SKMO is een onafhankelijke stichting die zich richt tot het opleiden van kickboks en MMA leraren. De opleidingen zijn erkend door NOC & NSF en de Vechstport autoriteit (VA).
Kinder feestje
Wij verzorgen jouw kinder feestje. Voor minimaal 10 personen geven wij een clinic. Na afloop is er een frietje met een snack in de horeca van de Kreek. Kosten €12,50 per persoon.
Bokszak/pads training
Een mix van krachttraining en bokszaktraining en padstraining
Pink boksen
Kickboks lessen speciaal voor vrouwen!
Junior kickboksen
7 t/m 13 jaar. Beginnend, Gevorderd
A winner never quits, a quiter never wins