Jeugd kickboksen

 

Puberteit en bewegen

Wanneer kinderen tieners worden zie je vaak veel veranderen in het gedrag. Ze worden humeuriger naar volwassenen en krijgen andere interesses. De kindertijd is voor hen voorbij en willen graag volwassen zijn. Leuke dingen doen en omgaan met leeftijd genoten woord steeds belangrijker voor ze. Tijdens de pubertijd spelen dus veel dingen mee.

Wij bieden jeugdlessen aan voor de leeftijd 13 t/m 16 jaar. We houden de jeugd fit met behulp van kickboksen. Het zelfvertrouwen van de jongens en meisjes wordt door het kickboksen vergroot en de groep leert elkaar ook op sociaal vlak kennen.

Het kickboksen varieert o.a. van boks zak trainingen tot techniek trainingen, conditietrainingen, of spel sparren.  

Vanaf 13 tot 16 jaar ben je iedere zomdag om 10:00 welkom.

Wil je het graag eens proberen of meer informatie? Een proefles is gratis en vrijblijvend. Stuur een mail naar info@teamkickboxingkerkdriel.nl
 
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins