Fitboksen (bokspilaar)

Gaan met die.... Bokszak!

Een complete training voor lichaam en geest

Het is dé trend van nu. Jezelf een uur lang helemaal leeg slaan op een bokszak. Je krijg er een super conditie van. Veel sportscholen bieden dit aan. Of de instructeur nu zelf ervaring heeft met kickboksen of niet. Goede Techniek doet er vaak niet toe. Slaan is immers slaan en trappen is immers trappen.

Met vele jaren kickboks ervaring weten wij dat een goede techniek het halve werk is. Een goede correcte stoot of trap voorkomt veel blessures en verhoogt de kracht en impact 2 maal. Elke kleine beweging die wordt gemaakt bij een techniek kan voor een groot verschil zorgen. Wij besteden veel aandacht aan de techniek. Niet om de beste kickbokser ter wereld te worden. Maar voor een hele andere beleving van een simpele boks zak training te creëren. Je training word intensiever en vele malen leuker als je weet wat je doet.

Conditioneel fit worden, technisch beter maar ook sterker worden hoort bij deze goede lichaam training je spieren worden groter, je pezen worden sterker en je lichaam begint te veranderen. Tweemaal in de week combineren we de conditie en kracht. De krachttraining bestaat uit leuke oefeningen gericht op snelheid en explosiviteit. De oefeningen passen perfect bij een kickboks complete kickboks workout.


Fitboksen (bokspilaar) o.l.v. Toon van Liempt.
Dinsdag 20:00:       Conditie workout (bokszak) 30 minuten/ Kracht workout 30 minuten.
Zaterdag 11:00:      Conditie workout (bokszak) 30 minuten/ Kracht workout 30 minuten.
Zondag   11:00:       Conditie workout (bokszak) 60 minuten.
 
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins