Techniek training/ Kickboksen

Intensief. Gezond. Leuk

gezond en fit worden

Je conditie trainen, kickboks technieken perfect aanleren en opzoek naar een interactieve training?

Techniek training

Na vele jaren trainen bij verschillende sportscholen. Hebben wij een eigen visie en techniek style over kickboksen ontwikkeld. Elke draai in het lichaam die je maakt bij een techniek heeft een belangrijke reden en kan een enorm verschil maken in je techniek zoals kracht en snelheid. Wij kunnen je hier alles over vertellen. Tijdens de techniek training en kickboks training delen wij onze passie met jou.

Gedetailleerd leren wij je de technieken aan. Losse technieken, combinaties, of verdedigingen. We gaan er uitgebreid op in op de handschoenen, trapkussens of pads.

Wil je graag beter leren kickboksen maar niet sparren? goed nieuws deze les word er niet gespart.

Techniek training o.l.v. Toon van Liempt
Elke Vrijdag avond 19:30.


Kickboks training

Zoek jij iets uitdagender dan de techniek training? Dan is de kickboks training echt iets voor jou.
Tijdens de kickboks training richten we ons op het sparren en alles wat daarbij hoort. Aanvallen, verdedigen, bewegen. Alles rondom het spelletje trainen we. Uiteraard verbeteren we ook de techniek en de combinaties.  

Wil je graag sparren maar durf je of wil je niet tegen het hoofd sparren? dan kan je er ook voor kiezen in overleg met je maatje dat je niet tegen het hoofd maar alleen op het lichaam spart. Voor ons is het belangrijk dat jij je veilig en comfortabel voelt tijdens de training.

Kickboks training o.l.v. Toon van Liempt
Elke Zondag ochtend 12:00


Belangrijk: voor de veiligheid van jezelf en die van anderen is het dragen van de juiste bescherming verplicht. Deze zijn te koop of te leen bij Team Kickboxing Kerkdriel. Vraag naar de mogelijkheden of kijk bij het kopje Abonnementen voor het assortiment!
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins