Kinder (kick)boksen

Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar

van kleins af aan

De wereld van kinderen veranderd snel en speelt zich steeds meer online af. Op veel vlakken staat daarom de ontwikkeling stil. Motorische, sociaal en op sportief vlak hebben kinderen vaak de meeste achterstand. Team Kickboxing Kerkdriel heeft hier de lessen op aangepast. Met een groot arsenaal aan spelletjes in combinatie met kickboksen worden de trainingen voor de kinderen heel erg leuk om te doen. Ze hebben plezier worden fitter, leniger, sterker en motorisch worden ze beter.

Op heel veel verschillende manieren leren we de kinderen de kickboks technieken aan. Bijvoorbeeld op de boks zak, trapkussens, pads, of met sparren (bij kinderen nooit tegen het hoofd). De trainingen zijn erg variërend en daarom nooit saai. Elk half jaar mogen de kinderen laten zien wat ze hebben geleerd. Ze krijgen dan een proeve van bekwaamheid en kunnen een diploma met een kleur band verdienen. De kleur van de band laat zien hoeveel de kinderen al weten en kunnen in het kickboksen. Hoe hoger de kleur band hoe meer het kind een goed voorbeeld moet geven aan de andere kinderen. Zowel binnen als buiten de club.

Kinderen leren een vechtsport aan. Wij vinden het daarom ook heel erg belangrijk om kinderen aan te leren hier heel verstandig mee om te gaan. We leren de kinderen respect voor zichzelf te hebben en voor andere. Het zelfvertrouwen bij de kinderen groeit en wij maken de kinderen weerbaarder. Ze leren juist zonder geweld te gebruiken voor zichzelf en voor andere op te komen.

Kinder (kick)boksen elke vrijdag 18:30 o.l.v. Vincent Schipper en elke zondag 10:00 o.l.v. Vincent Visser.

Jeugdtrainers: Vincent Schipper, Vincent Visser.

Belangrijk: voor de veiligheid van jezelf en die van anderen is het dragen van de juiste bescherming verplicht. Deze zijn te koop of te leen bij Team Kickboxing Kerkdriel. Vraag naar de mogelijkheden of kijk onder het kopje abonnementen voor het assortiment!

 
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins