Les aanbod

of je nu kiest voor lessen in groepsverband of personal training, er is voor iedereen een geschikte training te volgen! 

overzicht aanbod en lessen

Er is voor iedereen een training te volgen. Speciaal voor de kids vanaf 6 jaar, voor de ambtieuze of recreatieve sporter, bij ons is iedereen welkom! Klik op een training om meer te weten te komen wat deze te bieden heeft. Ben je na het lezen overtuigd voor een proefles of wil je een keer komen kijken? Informeer naar de mogelijkheden of neem contact op met Team Kickboxing Kerkdriel!
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins