Diploma's

 

Diploma's

Om vakbekwaam, professioneel, veilig en kundig les te kunnen geven, hebben wij veel tijd geïnvesteerd in goede scholing. Inmiddels hebben wij meerdere diploma's die onze kennis en kunde aantonen.
  • Gecertificeerd respons trainer bij NIVM omgaan met pesten en groepsdruk.
Een cursus waarin wordt geleerd hoe we kinderen met spelvormen zelfverzekerder en weerbaarder kunnen maken.
  •  Gediplomeerd SKMO-trainer jeugdkickboksen.
Een studie die inhoud hoe we pedagogie toe kunnen passen tijdens kinderlessen, door middel van spelvormen gecombineerd met techniek de kinderen spelerderwijs leren kickboksen.
  •  Gediplomeerd SKMO- kickboks leraar niveau B.
Een inhoudelijke studie waarin we o.a. lessen opbouwen door het opmaken van een lesplan en lessystemen uit de breedte sport gebruiken.
  •  Gediplomeerd SKMO- kickboks leraar niveau A.
Studie gebaseerd op o.a. wedstrijdbegeleiding, sportpsychologie, periodisering, kracht en conditietraining aanpassen aan sporter, anatomie, energiesystemen, overtraining herkennen en voorkomen.
  •  VOG
Verklaring omtrent gedrag
  • EHBO/ BHV diploma
Eerste hulp bij ongevallen / bedrijfs hulp verlening.Wat is het SKMO?

De SKMO is een onafhankelijke stichting die zich richt tot het opleiden van kickboks en MMA leraren. De opleidingen zijn erkend door NOC & NSF en de Vechstport autoriteit (VA).

 
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins