Stap uit je comfortzone, start met Pinkboksen

 

Heb je altijd al willen kickboksen, maar is de drempel te hoog van de sportschool? Misschien omdat je denkt dat er alleen maar mannen rondlopen, en jij je hierdoor onzeker voelt? Wil je graag een stoere, leuke en gezonde sport beoefenen waardoor je zelfvertrouwen stijgt en je ook nog eens wat kilo's kwijtraakt? 

Kickboksen wordt steeds populairder onder vrouwen, logisch want het is een ontzettende leuke en vooral effectieve manier om je lichaam aan het werk te zetten. Voor veel vrouwen is echter de drempel van de sportschool wel erg hoog. Vaak wordt ook gedacht dat kickboksen een mannen-sport is, maar niks is minder waar! Steeds meer dames weten de sportschool te vinden om mee te doen aan onze lessen. Naast dat kickboksen ontzetten gezond en leuk is, krijgt je zelfvertrouwen hier een mega grote boost van. Je loopt met meer zekerheid over straat, en dit straal je dan ook echt uit.

Onze les speciaal is er zo op gemaakt dat wat vrouwen graag willen trainen en /of willen verbeteren aan zichzelf, ook daadwerkelijk aan bod komt. Het zorgt ervoor dat je lichaam in een topconditie komt zonder hierdoor een mannelijke uitstraling te krijgen. Tijdens de les is er dan ook een combinatie van kickboksen en kracht oefeningen. Ook om dus wat kilootjes kwijt te raken is deze les heel geschikt, je vetverbranding schiet hier namelijk in een rap tempo mee omhoog!


Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd tijdens de proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’.
 

Kinder feestje
Wij verzorgen jouw kinder feestje. Voor minimaal 10 personen geven wij een clinic. Na afloop is er een frietje met een snack in de horeca van de Kreek. Kosten €12,50 per persoon.
Bokszak/pads training
Een mix van krachttraining en bokszaktraining en padstraining
Pink boksen
Kickboks lessen speciaal voor vrouwen!
Junior kickboksen
7 t/m 13 jaar. Beginnend, Gevorderd
A winner never quits, a quiter never wins