Fitboksen (bokspilaar)

Gaan met die.... Bokszak!

Een complete training voor lichaam en geest

De bokszak training. Gezond, sportief maar vooral ontzettend leuk! De training die voor iedereen leuk is om te doen, of je nu een beginner bent of een gevorderde kickbokser. Doordat wij de mogelijkheid bieden om met een bokszak te trainen bepaal je zelf hoe intensief je workout wordt. Natuurlijk krijg je hierbij wel de juiste begeleiding en motivatie, je komt tenslotte wel om te sporten!
Belangrijk: voor de veiligheid van jezelf en die van anderen is het dragen van de juiste bescherming verplicht. Deze zijn te koop of te leen bij Team Kickboxing Kerkdriel. Vraag naar de mogelijkheden!
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins