Kickboksen

Intensief. Gezond. Leuk

gezond en fit worden

Sportief. Intensief. Gezond. Leuk.

Kickboksen is de manier om op een leuke en gezonde manier fit te worden! We werken aan het verbeteren van je technieken, zelfbeeld en een gezonde opbouw van je conditie. Tijdens deze training gaan we dieper in op de technieken, waardoor wij jou op het wedstrijd niveau kunnen trainen. Geen wedstrijd ambities maar wel klaar voor een intensieve workout? Dan is deze training helemaal geschikt voor jou!


Belangrijk: voor de veiligheid van jezelf en die van anderen is het dragen van de juiste bescherming verplicht. Deze zijn te koop of te leen bij Team Kickboxing Kerkdriel. Vraag naar de mogelijkheden!
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
kids boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
kickboksen
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
bokszak training
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins