Kickboksen

 

Kickboksen

Op zoek naar een les vol uitdaging waarbij je de fijne kneepjes van het kickboksen leert beheersen? Dan is dit echt iets voor jou! Bij ons is iedere les voor iedereen geschikt! Jong of oud, amateur of recreant, iedereen kan aan deze les meedoen!

Tijdens deze les gaan we aan de slag met alles wat bij deze contactsport komt kijken. Zoals het woord contactsport al zegt, ben je fysiek met je sportmaatje aan het trainen. We maken tijdens deze les ook gebruik van verschillende materialen, zoals trapkussens/pads of voeren oefeningen uit op elkaar, uiteraard gaat het hier niet om wie het hardste kan slaan, maar juist om de beheersing van de techniek. We leren je dus hoe je op een correcte manier de technieken uitvoert en deze kan combineren. Niet alleen train je zo effectiever en leuker, je merkt ook nog eens verschil met de impact van je trappen/en of stoten! 

Naast het aanleren van de technieken trainen we ook door middel van het sparren. hierbij behoren natuurlijk het aanvallen en verdedigen. Voor ons staat veiligheid bovenaan alle lessen, uiteraard ook tijdens het sparren.Voor ieders veiligheid is dragen van de bescherming tijdens deze les dan ook verplicht!


Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd tijdens de proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’.
 
Kinder feestje
Wij verzorgen jouw kinder feestje. Voor minimaal 10 personen geven wij een clinic. Na afloop is er een frietje met een snack in de horeca van de Kreek. Kosten €12,50 per persoon.
Bokszak/pads training
Een mix van krachttraining en bokszaktraining en padstraining
Pink boksen
Kickboks lessen speciaal voor vrouwen!
Junior kickboksen
7 t/m 13 jaar. Beginnend, Gevorderd
A winner never quits, a quiter never wins