Techniek training/ Kickboksen

Intensief. Gezond. Leuk

gezond en fit worden

Sportief. Intensief. Gezond. Leuk.

Techniek training
Deze training is de manier om op een leuke en gezonde manier fit te worden! We werken aan het verbeteren van je technieken, zelfbeeld en een gezonde opbouw van je conditie. Tijdens deze training word niet gespart maar gaan we dieper in op de technieken, Onze trainer geeft je alle aandacht op het gebied van techniek waardoor jij groeit in Kickboksen. Geen wedstrijd ambities maar wel klaar voor een intensieve workout? Dan is deze training helemaal geschikt voor jou!

Kickboks training,
Werken aan je techniek en sparren met het team. Deze training bied je de mogelijk om als echte kickbokser te trainen en sparren. Ontdek en leer het strategische spel dat kickboksen inzich heeft.


Belangrijk: voor de veiligheid van jezelf en die van anderen is het dragen van de juiste bescherming verplicht. Deze zijn te koop of te leen bij Team Kickboxing Kerkdriel. Vraag naar de mogelijkheden!
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins