Kleuter kickboksen

 

Kleuter kickboksen

Aantal plaatsen beschikbaar: 4

Kleuter kickboksen is er speciaal voor de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar. Tijdens deze les maken we spelenderwijs kennis met de basis van het kickboksen. We mixen spel en sport zodat iedereen op een leuke en verantwoorde manier kennis maakt met deze ontzettende leuke sport. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat de kinderen lekker in beweging blijven, en verbeteren we tegelijkertijd een heleboel vaardigheden!


Kickboksen is, tot in tegenstelling wat velen denken, geen agressieve sport. Discipline en respect staat zeer hoog in het vaandel: iedere vorm van agressie wordt dan ook niet getolereerd. Kinderen leren bij ons hun grenzen aan te geven en samen te werken, wat zowel de mentale als fysieke gezondheid verbetert. Door middel van spelvormen en opdrachten passen wij dit dan ook toe in onze lessen. Daarnaast is kickboksen een ontzettende leuke en effectieve manier om aan de slag te gaan met conditie en het verbeteren van de motorische vaardigheden. Kinderen worden niet alleen leniger, maar ook sterker, en dit geeft natuurlijk een enorme boost aan het zelfvertrouwen.


Kleuter kickboksen biedt plaats voor maximaal 10 kinderen. Vol is helaas vol!
De les duurt 45 minuten. Wij hanteren een aangepast tarief, helaas is nemen van een strippenkaart op deze les niet mogelijk.

De Kleuter lessen zijn er voor ieder kind die hun energie kwijt willen, meer willen bewegen, zelfvertrouwen op willen bouwen of gewoon lekker willen sporten!

Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd tijdens de proefweek.
 
Kinder feestje
Wij verzorgen jouw kinder feestje. Voor minimaal 10 personen geven wij een clinic. Na afloop is er een frietje met een snack in de horeca van de Kreek. Kosten €12,50 per persoon.
Bokszak/pads training
Een mix van krachttraining en bokszaktraining en padstraining
Pink boksen
Kickboks lessen speciaal voor vrouwen!
Junior kickboksen
7 t/m 13 jaar. Beginnend, Gevorderd
A winner never quits, a quiter never wins