Kinder (kick)boksen

Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar

van kleins af aan

In deze les maken we op een leuke manier kennis met het kickboksen.

In de les leren we ze niet alleen de technieken achter het kickboksen, ook een stukje weerbaarheid en zelfvertrouwen. Door dit in de les te verwerken voelen de kinderen zich niet alleen lekkerder in hun vel, maar komt er ook een stukje respect naar elkaar bij kijken. Tijd voor spel en plezier hoort er natuurlijk ook bij, dit is immers de basis voor een leuke les waar iedereen naartoe wil komen!Belangrijk: voor de veiligheid van jezelf en die van anderen is het dragen van de juiste bescherming verplicht. Deze zijn te koop of te leen bij Team Kickboxing Kerkdriel. Vraag naar de mogelijkheden!

 
personal training
Ervaar sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding. Tijdens de training werken we niet alleen aan je technieken, maar ook aan het opbouwen van conditie en een beter zelfbeeld.
Kinder (kick)boksen
Speciaal voor de kids van 6 t/m 12 jaar. op een leuke en speelse manier maken we kennis met de wereld van kickboksen. Het combineren van technieken en conditie opbouwen in een leuk kinderjasje
Techniek training
Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen. Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.
Fit boksen (bokspilaar)
Een leuke (intensieve) training die iedereen kan volgen! Werken aan je conditie, technieken en afsluiten met een echte Buik-Billen-Benen workout!
A winner never quits, a quiter never wins