Junior kickboksen

 

Junior kickboksen

Junior kickboksen is er voor de leeftijd van 7 t/m 13 jaar. Kickboksen verbetert het reactievermogen en heeft een positief effect op zowel de fysieke als mentale gezondheid.  Het zorgt er dus niet alleen voor dat de conditie verbetert, ook het zelfvertrouwen stijgt enorm. Daarnaast leren zij door middel van deze sport met hun emoties om te gaan, elkaar met respect te behandelen en grenzen aan te geven.


Beginners
Kinderen die geen of weinig ervaring hebben met kickboksen zijn van harte welkom bij deze les. We leren in combinatie met veel spelvormen de basis van het kickboksen. Naast kickboksen vinden we ook verbetering in motoriek, samenwerking en op sociaal gebied belangrijk.

Gevorderde
Hebben de kinderen al meer ervaring of talent, dan delen we de kinderen in bij deze groep. Spelvormen maken plaats voor hard trainen en discipline, en de basis technieken maken plaats voor wedstrijd gericht trainen.

De jeugd lessen zijn er voor ieder die meer willen bewegen, willen werken aan conditie en zelfvertrouwen, op  een verantwoorde manier willen kickboksen of gewoon lekker willen sporten!

Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd tijdens de proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’.
 
Kracht training
Train je complete lichaam met oefeningen uit het fitness en crossstrainen, onder persoonlijke begeleiding.
Combi-Boksen
Een mix van krachttraining en bokszaktraining en padstraining
Pink boksen
Kickboks lessen speciaal voor vrouwen!
Junior kickboksen
7 t/m 13 jaar. Beginnend, Gevorderd
A winner never quits, a quiter never wins