Bokszak/pads training

 

Haal meer uit een bokszak training

Met een uur bokszak training verbrand je tussen de 300 en 1100 calorieën. Super effectief wanneer je af wilt vallen of je conditie wilt verbeteren.

Bij heel veel sportclubs in Nederland kun je aan bokszak training doen. Vaak overal op dezelfde manier, fantasieloos rondjes rennen tot warm bent en daarna stoten en trappen tegen de bokszak. Bij de meeste sportclubs hebben trainers zelf nog nooit aan kickboksen gedaan.

Wanneer je rondjes rennen nu eens vervangt door kracht training , dan warmen alle spieren op door de beweging die je die je maakt met de oefeningen. Gebruik je daar een gewicht bij en je bent bezig met het trainen van je spieren. Veel efficiënter dus want naast het verbranden van 1100 calorieën ben je nu ook bezig met kracht training.

Naast trainen op de bokszak werken we ook op pads. Dit zijn stoot en trap kussens waar je de kickboks beleving compleet maakt. Met dit super intensieven onderdeel werk je samen en is het net of je echt aan het kickboksen bent. Het voordeel is dat je zelf niet geraakt word en je de ander niet bezeert om dat je kussens raakt.Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd tijdens de proefles.
 
Kinder feestje
Wij verzorgen jouw kinder feestje. Voor minimaal 10 personen geven wij een clinic. Na afloop is er een frietje met een snack in de horeca van de Kreek. Kosten €12,50 per persoon.
Bokszak/pads training
Een mix van krachttraining en bokszaktraining en padstraining
Pink boksen
Kickboks lessen speciaal voor vrouwen!
Junior kickboksen
7 t/m 13 jaar. Beginnend, Gevorderd
A winner never quits, a quiter never wins